Ανοιχτή διαδικτυακή συνάντηση για γονείς & κηδεμόνες παιδιών προσχολικής ηλικίας                 

Το πρόγραμμα πρόληψης & πρώιμης παρέμβασης “Βήμα” αφουγκραζόμενο τις αυξημένες ανάγκες για ενημέρωση και στήριξη των γονέων την πρωτόγνωρη αυτή εποχή, διοργανώνει για την Άνοιξη 2021 μια σειρά από αυτοτελείς διαδικτυακές συναντήσεις ανοιχτές σε γονείς & κηδεμόνες παιδιών προσχολικής ηλικίας που στόχο έχουν να τους διευκολύνουν να κατανοήσουν καλύτερα τις τωρινές εμπειρίες και  προβληματισμούς τους, αλλά και να λάβουν πληροφορίες και κατευθύνσεις σε σχέση με το μεγάλωμα των παιδιών τους.   

Με χαρά σας προσκαλούμε στην ανοιχτή διαδικτυακή συνάντηση γονέων & κηδεμόνων με τίτλο “Μεγαλώνοντας μικρά παιδιά στην εποχή της πανδημίας: H εμπειρία των παιδιών” 

Πληροφορίες-διευκρινίσεις: vima@paidi-kosmos.gr, 210-8838512.
Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η σύνδεση στο διαδίκτυο.
Οι συμμετέχοντες χρειάζεται να δηλώσουν ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και email επικοινωνίας, ώστε στη συνέχεια να λάβουν πληροφορίες.
Το “Ένα Παιδί – Ένας Κόσμος” τηρεί όλες τις οδηγίες για την τήρηση του απορρήτου και των κανονισμών που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα.
Όλες οι υπηρεσίες του φορέα είναι δωρεάν και εμπιστευτικές και απευθύνονται σε κάθε τύπο οικογένειας.

Το πρόγραμμα “Βήματου φορέα για το παιδί & την οικογένεια “Ένα Παιδί – Ένας Κόσμος” με πολυετή εμπειρία σε θέματα πρόληψης & πρώιμης παρέμβασης και ενεργό δράση στην κοινότητα τα τελευταία 8 χρόνια, προσφέρει υπηρεσίες ευαισθητοποίησης, συμβουλευτικής και ενδυνάμωσης σε οικογένειες με παιδιά έως και πέντε ετών. 

Το “Ένα Παιδί – Ένας Κόσμος” συνεχίζει τη λειτουργία του προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες του, τηρώντας τις οδηγίες της πολιτείας και ελαχιστοποιώντας τις μετακινήσεις μέσω της εξ αποστάσεως εργασίας. Οι Κοινωνικοί Λειτουργοί, οι Ψυχολόγοι και οι Εκπαιδευτικοί  παραμένουν δίπλα στις οικογένειες και τα παιδιά, αξιοποιώντας την τεχνολογία αλλά και μέσω δια ζώσης συναντήσεων στις περιπτώσεις όπου κρίνεται αναγκαίο.