ένα παιδί, ένας κόσμος
αστική μη κερδοσκοπική εταιρία
Ρεθύμνου 10, 106 82 Αθήνα
Τ. 210-88.38.512
Φ. 210-88.38.519
info@paidi-kosmos.gr
Εκτύπωση E-mail

Ξωτικά του κόσμου ενωθείτε!

Γιατί η μαγεία του Άγιου Βασίλη ζει μέσα από την αλληλεγγύη και την προσφορά!

 ξωτικα του κοσμου ενωθείτε 2017

«Εκδήλωση γνωριμίας και συλλογής δώρων στην κοινοτική δομή «ένα παιδί, ένας κόσμος»

 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η κοινοτική δομή για το παιδί και την οικογένεια «ένα παιδί, ένας κόσμος» προετοιμάζεται για το καλωσόρισμα του νέου έτους με μία εορταστική εκδήλωση γνωριμίας, ευαισθητοποίησης και συμμετοχής.

 

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, από τις 11:00 μέχρι τις 18:00 στους χώρους του «ένα παιδί, ένας κόσμος», Ρεθύμνου 10, Εξάρχεια.

 

Ο αρχικός στόχος της εκδήλωσης είναι η συλλογή δώρων για τα παιδιά των οικογενειών που συνεργάζονται με τη δομή μας μέσω ενός ανοιχτού καλέσματος στην κοινότητα. Η μαγεία του Άγιου Βασίλη μοιράζεται στα ξωτικά του, τους ακούραστους βοηθούς του, και ένα δώρο βρίσκει το κάθε παιδί. Και στο κάλεσμα αυτό βρήκαμε πολύ περισσότερα ξωτικά από αυτά που υποψιαζόμασταν.

 

Η ανταπόκριση των ανθρώπων που ανέλαβαν από ένα δώρο ήταν τόσο άμεση, αυθόρμητη και μεγάλη που μεταμόρφωσε γρήγορα τη γιορτή των ξωτικών σε μια αληθινή ευκαιρία να γνωριστούμε και να μοιραστούμε μαζί σας τους τρόπους με τους οποίους υποστηρίζουμε οικογένειες και παιδιά. Οι ανάγκες σε δώρα καλύφθηκαν από τα ενθουσιώδη ξωτικά μας και η δράση συνεχίζεται για τη στήριξη άλλων δομών παιδικής μέριμνας και προστασίας. Η ανάγκη να βρεθούμε και να γνωριστούμε παραμένει! Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βρίσκονται στη διάθεσή σας για πληροφορίες και ερωτήσεις, οι επαγγελματίες όλων των τμημάτων, της προσχολικής ηλικίας και πρώτης σχολικής ηλικίας, της κοινωνικής υπηρεσίας και του διοικητικού προσωπικού αλλά και τα ξωτικά!

 

Η ομάδα του «ένα παιδί, ένας κόσμος»