ένα παιδί, ένας κόσμος
αστική μη κερδοσκοπική εταιρία
Ρεθύμνου 10, 106 82 Αθήνα
Τ. 210-88.38.512
Φ. 210-88.38.519
info@paidi-kosmos.gr
Εκτύπωση E-mail

Αγκαλιάστε έναν σκοπό

AaC school-supplies

Μαζί σας μαθαίνουμε και
πάμε εκδρομές

Γραφική Ύλη και Σχολικές Εκδρομές

Με 10€/μήνα, συμβάλετε στη μαθησιακή διαδικασία εξοπλίζοντας τα παιδιά με όλα τα απαραίτητα εργαλεία. Κάντε τα να αισθανθούν σημαντικά και περήφανά, πηγαίνοντας στο σχολείο χωρίς να τους λείπει τίποτα απ’ όσα χρειάζονται για να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον. Δώστε στα παιδιά την ευκαιρία να έχουν μία θετική και ολοκληρωμένη σχολική εμπειρία, προσφέροντας τους πρόσβαση στις εκδρομές και εκδηλώσεις που διοργανώνουν τα σχολεία τους. Εμείς θα φροντίσουμε να σας ενημερώσουμε ποια παιδιά και σε ποιες δράσεις συμμετείχαν με την αρωγή σας.

Μαζί σας απογειωνόμαστε
Παιδαγωγικό Υλικό & Υλικά Εργαστηρίων
για τα προγράμματα «Βήμα» (0-5) &
«Χαρτί και Καλαμάρι» (6-13)
AaC class material 

Με 20€/μήνα, βοηθήστε μας να κάνουμε τη μάθηση ακόμα πιο ευχάριστη και αποδοτική με το κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό. Στο «ένα παιδί, ένας κόσμος», κάθε εβδομάδα μαθαίνουμε ελληνικά και μαθηματικά διασκεδάζοντας, παίζουμε μουσική, μαγειρεύουμε, φτιάχνουμε έργα τέχνης και κάνουμε θεατρικό παιχνίδι. Επιλέξτε αυτόν τον σκοπό και δείτε τον να απογειώνεται.

AaC public transport  Μαζί σας πάμε παντού
Μηνιαία Κάρτα
Μέσων Μαζικής Μεταφοράς

Με 30€/μήνα, χαρίστε μία κάρτα λεωφορείου, είναι πολύτιμη! Χάρη σε αυτή, ένας γονέας μπορεί να πάει τα παιδιά του στο γιατρό, στο σχολείο, σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, στον Εθνικό Κήπο… Χάρη σε αυτή, ένας γονέας μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε περισσότερες υπηρεσίες και δομές, να βρει πιο εύκολα δουλειά, να συμμετέχει σε εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Μαζί σας τρώμε σωστά
Φρέσκα Φρούτα και Λαχανικά
για μία οικογένεια
AaC Fruits-and-Vegetables 

Με 40€/μήνα καλύψτε την ανάγκη μιας οικογένειας σε φρούτα και λαχανικά. Βοηθήστε τα παιδιά να γίνουν δυνατά, να αναπτυχθούν σωστά και να χτίσουν καλές διατροφικές συνήθειες. Βοηθήστε τους γονείς τους, που έχοντας μία λιγότερη έγνοια, θα μπορέσουν να ασχοληθούν με τη λύση άλλων οικογενειακών θεμάτων.

___________________________________________________________________

Για όσους προτιμούν μεμονωμένες δωρεές, υπάρχει πάντα αυτή η δυνατότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας για όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, για να γνωρίσετε τις δράσεις μας, αλλά και για να συμβάλετε με τις ιδέες σας.